Appartement

  • .
  • .
  • .
  • .

Strandweg 42B

Wij verhuren al ruim 10 jaar ons appartement, gelegen aan de Strandweg 42b in Nes, aan vakantiegangers op Ameland. Middels deze site willen wij u een kijkje laten nemen “in en om” ons appartement, wat u kan verwachten en hopen zo u een indruk te geven van de omgeving.

Ons volledig ingericht en gezellig appartement is gesitueerd naast hotelcomplex “Resort Noordsee” vlakbij het dorp Nes en is gesitueerd op de begane grond. Aan de achterzijde van het appartement is een zonnig terras aanwezig met tuinstoelen en tuintafel. Het terras grenst aan een grasveld, heerlijk voor kleine kinderen om te spelen maar ook om lekker in de zon te kunnen liggen. Het appartement heeft een oppervlakte van 100 m2  en is geschikt voor maximaal 5 personen. Voor de hele kleintjes is er 1 campingbedje aanwezig.

 

Woonkamer

De grote woonkamer is voorzien van een 3- en 2 persoonszitbank met bijbehorende fauteuil. Heerlijk om op te ontspannen na een lange fietstocht of wandeling. In de woonkamer zijn onder anderen een televisie, dvd- speler en stereo-installatie aanwezig. Vanuit de woonkamer kijk je uit op het natuurgebied de Vleijen en kun je genieten van de zonsopgang. Een mooie omgeving om heerlijk uit te rusten.

 

Slaapkamers

Er zijn twee slaapkamers aanwezig. In één slaapkamer staat 1 stapelbed en een éénpersoonsbed. In de andere slaapkamer staat een tweepersoonsbed. Op dit bed ligt een dekbed met een afmeting van 240-220. In deze slaapkamer staat eveneens een zogenaamd opklapbed. Er is ook een campingbedje aanwezig voor de kleintjes. Bij de bedden zijn één persoonsdekbedden aanwezig en is een twee persoonsdekbed aanwezig.

Badkamer & Keuken

De badkamer is voorzien van een royaal ligbad en een ruime douchecabine. Ook is er een wasmachine met condensdroger aanwezig.

De open keuken is van veel gemakken voorzien waaronder een afwasmachine en een magnetron. Er is een kinderstoeltje aanwezig voor de kleintjes.