Appartement

  • .
  • .
  • .
  • .

Woonkamer

De grote woonkamer is voorzien van een 3- en 2 persoonszitbank met bijbehorende fauteuil. Heerlijk om op te ontspannen na een lange fietstocht of wandeling. In de woonkamer zijn onder anderen een televisie, dvd- speler en stereo-installatie aanwezig. Vanuit de woonkamer kijk je uit op het natuurgebied de Vleijen en kun je genieten van de zonsopgang. Een mooie omgeving om heerlijk uit te rusten.

 

Slaapkamers

Er zijn twee slaapkamers aanwezig. In één slaapkamer staat een stapelbed en een éénpersoonsbed. In de andere slaapkamer staat een tweepersoonsbed. Op dit bed ligt een dekbed met een afmeting van 240-220.
Er is ook een kinderbedje aanwezig voor de kleintjes. Bij de bedden zijn één persoonsdekbedden aanwezig en is een twee persoonsdekbed aanwezig. U moet zelf voor bedlinnen zorgen.

Badkamer & Keuken

De badkamer is voorzien van een royaal ligbad en een ruime douchecabine. Ook is er een wasmachine en een wasdroger aanwezig.

De open keuken in de woonkamer is van veel gemakken voorzien waaronder een afwasmachine en een magnetron. Er is een kinderstoeltje aanwezig voor de kleintjes.

 

Strandweg 42B

Wij verhuren al ruim 10 jaar ons appartement, gelegen aan de Strandweg 42b in Nes, aan vakantiegangers op Ameland. Middels deze site willen wij u een kijkje laten nemen “in en om” ons appartement, wat u kan verwachten. Wij hopen u zo een indruk te geven van de omgeving.

Ons volledig ingericht en gezellig appartement is gesitueerd naast hotelcomplex “Residentie Noordzee” vlakbij het dorp Nes en is gesitueerd op de begane grond. Aan de achterzijde van het appartement is een zonnig terras aanwezig met tuinstoelen en tuintafel. Het terras grenst aan een grasveld, heerlijk voor kleine kinderen om te spelen maar ook om lekker te zonnebaden. Het appartement heeft een oppervlakte van 100 m2  en is geschikt voor maximaal 5 personen. Voor de hele kleintjes is er 1 kinderbedje en 1 kinderstoel aanwezig.

Honden zijn niet toegestaan. Ook mag er geen gebruik worden gemaakt van een BBQ in de tuin. Wij stellen het op prijs dat er geen rommel in de tuin wordt gegooid of wordt achtergelaten.