Appartement

  • .
  • .
  • .
  • .

Strandweg 42B

Wij verhuren al ruim 17 jaar ons appartement, gelegen aan de Strandweg 42b in Nes, aan vakantiegangers op Ameland. Middels deze site willen wij u een kijkje laten nemen “in en om” ons appartement, van hetgeen u kan verwachten. Wij hopen u zo een indruk te geven van de omgeving.

Ons volledig ingericht en gezellig appartement is gesitueerd naast hotelcomplex “Residentie Noordzee” vlakbij het dorp Nes en is gesitueerd op de begane grond. Aan de achterzijde van het appartement is een zonnig terras aanwezig met tuinstoelen en tuintafel. Het terras grenst aan een grasveld, heerlijk voor kleine kinderen om te spelen maar ook om lekker te zonnebaden. Het appartement heeft een oppervlakte van 100 m2  en is geschikt voor maximaal 5 personen. Voor de hele kleintjes is er 1 kinderbedje en 1 kinderstoel aanwezig.

Huisdieren zijn niet toegestaan. Ook mag er geen gebruik worden gemaakt van een BBQ in de tuin. Wij stellen het op prijs dat er geen rommel in de tuin wordt gegooid of wordt achtergelaten.

 

Slaapkamers

Er zijn twee slaapkamers aanwezig. In één slaapkamer staat een stapelbed en een één persoons-bed.

In de andere slaapkamer staat een twee-persoonsbed. Op dit bed ligt een dekbed met een afmeting van 240-220.
Er is ook een kinderbedje aanwezig voor de kleintjes. Bij de éénpersoons-bedden bedden zijn éénpersoonsdekbedden aanwezig. U moet zelf voor bedlinnen zorgen. U kunt ook op Ameland bedlinnen huren en laten bezorgen. De adressen staan op internet. U dient dit zelf te regelen.

Woonkamer

De grote woonkamer is voorzien van een 3- en 2 persoonszitbank met bijbehorende fauteuil. Heerlijk om op te ontspannen na een lange fietstocht of wandeling. In de woonkamer zijn onder anderen een smart-tv en een smartradio aanwezig. Er is gratis Wi-Fi in ons appartement aanwezig.

Vanuit de woonkamer kijk je uit op het natuurgebied de Vleijen en kun je genieten van de zonsopgang. Een mooie omgeving om heerlijk uit te rusten.

 

Badkamer & Keuken

De badkamer is voorzien van een royaal ligbad en een ruime douchecabine met een stortdouche en bijbehorende handdouche. Wasmachine en  wasdroger zijn aanwezig.

De open keuken in de woonkamer is van veel gemakken voorzien waaronder een afwasmachine en een magnetron. (geen combimagnetron) De koelkast is NIET voorzien van een vriesvakje. Er is een kinderstoeltje aanwezig voor de kleintjes.

U moet zelf handdoeken en dergelijke meenemen.