Omgeving

  • .
  • .
  • .

Tot slot

Tot ons appartement behoort een schuurtje welke los staat van het appartement. In dit schuurtje staan fietsen waar u gebruik van kan maken. Het gebruik van de fietsen is geheel op eigen risico.

U dient zelf zorg te dragen voor linnengoed, dekbedovertrekken en handdoeken en dergelijke. Er zijn 3 één persoonsdekbedden en er is 1 twee persoonsdekbed met een afmeting van 240 x 220 cm.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Wij hopen dat u contact met ons opneemt en uw vakantie doorbrengt in ons appartement.
 

Nes

Het knusse dorpje Nes ligt op ongeveer 500 meter afstand van ons appartement. In het dorpje Nes zijn onder anderen 2 supermarkten, een drogisterij en een slijterij. Er is een ruime keuze aan horecagelegenheden om lekker iets te eten en te drinken.

Vanaf de terrasjes in het dorp is het volop genieten van de oude commandeurswoningen. Ons appartement ligt in een prachtige omgeving op ongeveer 2 kilometer afstand van de haven van Nes. Nagenoeg naast de deur van het complex, waarin zich ons appartement bevindt, ligt het prachtige natuurgebied “De Vleijen”. U kunt hier wandelen en fietsen en voor de kinderen zijn er schitterende speelattracties in dit natuurgebied.

Al lopend langs of door het Nesser bos ga je richting het Noordzeestrand. Het strand ligt op ongeveer 1,5 kilometer afstand van ons appartement.

Ameland

Een vakantie op Ameland bestaat uit onder anderen fietsen en wandelen. Maar Ameland heeft ook een rijke historie. De op het eiland aanwezige musea getuigen daarvan. Deze zijn zeer zeker de moeite waard om te bezoeken. Een prachtige evenement is het uitrijden van de reddingsboot met de paarden ervoor. Geweldig om te zien! Vaak vindt dit plaats in de Hollum, waar ook de vuurtoren van Ameland staat. Naast ons appartementencomplex is het natuurmuseum. Zeker de moeite waard om te bezoeken. Het dorpje Buren is ongeveer 2 kilometer van Nes verwijderd. Bij 1 van de grote campings in Buren is een overdekt zwembad aanwezig.  Ameland is een heerlijk eiland om een vakantie, of deze nou lang of kort is, door te brengen.